Livsstilsholdet

Faste trænings tider

Livsstilsholdet (når vi må træne indendørs):

Mandag kl. 20.00 - 21.00     Spinning (Heidi)
Torsdag kl. 17.00 - 18.00     Stram Op (sal 2) (Henriette)
Lørdag  kl. 11.30 - 12.30     Cirkeltræning (Heidi / Jan)

 

Fortsætterholdet og Plusholdet træner på specielle tider pga. de hensyn der skal tages i øjeblikket. De træner fast 2 gange om ugen + 1 gang om ugen på egen hånd. 

3 gange træning om ugen

Alle skal træne mindst 3 gange om ugen.

2 gange om ugen skal det være på LIvsstilsholdet, og 1 gang om ugen enten på Livsstilsholdet eller på egen hånd. Dvs. du skal træne enten mandag & torsdag, mandag & lørdag eller torsdag & lørdag på Livsstilsholdet og derudover 1 gang enten på et andet hold, i fitness eller ude i naturen (gå / løbe / cykle / svømme) Du er også hjertelig velkommen til at komme alle 3 gange på Livsstilsholdet, mandag, torsdag & lørdag 🙂

 

Husk at melde afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til træning, skal du huske at melde afbud til din Livsstilscoach.

Deltagerne på fortsætterholdet kan altid tage en time på begynderholdet eller en åben time, hvis de er forhindret i at deltage på deres eget hold.

Fleksibilitet

Alle kan deltage på Livsstilsholdet, også hvis du fx. arbejder aften hver 2. uge eller aldrig kan hver 2. mandag og hver lørdag. Fortvivl ikke. Vi finder sammen en løsning, hvor du træner dine 3 gange om ugen på en sjov, effektiv og forsvarlig måde.

Hvis du er forhindret

Hvis du er forhindret i, at komme til en af dine egne timer, så har du mulighed for at deltage på en af X-tra holdets timer i stedet for.