Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Nicoline før en livsstilsændring

Her ser du Nicoline før hun startede på Livsstilsholdet

Nicoline efter en livsstilsændring

Her ser du Nicoline efter hun havde gået på Livsstilsholdet i 16 uger.

Nicoline

Der er mange mennesker derude der er skeptiske omkring slankekure, mest fordi de ikke er til at holde i længden, og det er også min erfaring!

Inden jeg mødte mit livstilshold, var jeg virkelig ved at miste modet til et sundt og slankere liv. Men så hev min mor mig med til intro-møde på Heidis livstilshold, og derefter var jeg slet ikke i tvivl om det var dét der skulle til. Specielt fordi det er en livstils-ændring, og ikke bare endnu en slankekur. Jeg troede egentlig aldrig jeg skulle finde noget der for alvor kunne give mig et spark bag i, til at kickstarte min store drøm om at blive slankere og gladere – men det har livstilsholdet gjort. Det er de skønneste og nemmeste nye madvaner jeg har fået. Jeg har en masse glade og altid positive hold kammerater, der er i samme ”båd” som mig, og Heidi er den bedste coach og støtte i hele projektet - der har ændret mit liv fuldstændig.

Jeg startede på livstilsholdet sammen med min mor den 3. september 2012, og jeg har i gennemsnit tabt ca. 1 kg om ugen på begynderholdet som varer 3 måneder. Efter afslutning på første hold, gik jeg på et 3 ugers juleforløb (med beskeden om at jeg ikke måtte tabe mig i julen, dog bare holde vægten eller tage en smule på, da julen ér og skal være en hyggetid) og da vi nåede den 20. december havde jeg alligevel smidt i alt 16,3 kg. Det hele handler om at lave om at ændre sine vaner.. uanset om du er 20 eller 60.

Udover at jeg har tabt mig, så har jeg fået utrolig meget overskud i hverdagen både på jobbet men også derhjemme. Jeg er blevet er meget gladere, optimistisk og positivt menneske, og det er lidt tankevækkende at det er madens og motionens skyld. Det er de nemmeste kilo jeg nogensinde har tabt, og det flotteste resultat jeg nogensinde har haft, og jeg er kommet så langt i forløbet (og alligevel på så kort tid) at mine nye madvaner sidder på rygraden. Så jeg ikke er et sekund i tvivl om at det vil vare resten af livet. Jeg vil stærkt anbefale det til ALLE der også har brug for et spark til at komme i gang.

Livstilsholdet ér vejen til at sundere, slankere & gladere liv!

Nicoline, 24 år.

Her ser du Nicoline og hendes mor Annette. De har til sammen tabt 28 kg.