Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Mette er nået rigtig langt

Dette billede er fra datterens konfirmation.

I stort set hele mit voksenliv har jeg været en stor pige. Der har ikke været den slankekur, som jeg ikke har prøvet Ja I kender dem; Suppekuren, Hvidovrekuren, Nupo m.m.m. Min vægt har været én lang rutschebane, og mit klædeskab har indeholdt tøj i stort set alle størrelser. Mit selvværd og min selvtillid blev gravet længere og længere ned, i takt med hvad vægten viste. Ved min datters konfirmation i april 2011 vejede jeg hele 98 kg. Jeg var i den grad led og ked af mig selv - jeg skulle bare IKKE veje 100 kg. Jeg gik i gang, endnu engang med en af mine utallige slankekure, og tabte mig da også lidt. Men lige så hurtigt jeg havde tabt dem, røg de bare på igen. Jeg skal bare TÆNKE på søde sager, så tager jeg på - desværre. Jeg måtte gøre noget drastisk for ikke at nå de 100 kg, som rykkede uhyggeligt tættere og tættere på. Jeg havde VIRKELIG brug for et godt og gedigent spark bagi, for dette kunne jeg ikke selv håndtere. Jeg tilmeldte mig Livsstilsholdet, og jeg startede 30/8 2012. Vægten viste nu 94 kg. Jeg tabte mig på Heidis hold helt vildt, og det var nu en sand fornøjelse at sidde med Heidi og gennemgå vejesedlen som gang på gang viste et vægttab. I maj 2013 vejede jeg 73,4 altså, et vægttab på hele 20 kg på bare 9 måneder. – HVILKEN SUCCES.

Fællesskabet er guld værd!

Det kan godt være rigtig svært at klare tingene på egen hånd.

Jeg har efterfølgende i en enkelt periode villet prøve at klare mig selv. Det var jeg dog på daværende tidspunkt absolut ikke klar til, og endnu engang tog jeg på. Det blev nu heller ikke bedre af, at jeg i 2014 gennemgik en knæoperation, og jeg ikke kunne motionere et godt stykke tid. Jeg har det desværre sådan, at hvis ikke jeg kan gi mig 100 %, kan det bare være lige meget. Jeg savnede faktisk også Heidis altid gode humør, og ikke mindst det at skulle stå til ansvar ved vejningen. Jeg var så heldig at få plads endnu engang på holdet. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, for der er faktisk så mange søde holdkammerater, jeg ikke vil være foruden.

Jeg har erfaret, at det virkelig er svært at være alene om et vægttab, men det at være sammen med andre i samme situation gør bare en forskel, og en instruktør som Heidi er bare guld værd - jeg kan ikke takke hende nok for hendes store hjælp og hendes altid gode humør. Kan kun anbefale andre i min situation at komme under Heidis vinger. Viste vægten ikke som den burde, kom der en lille reprimande (med et glimt i øjet), og et forslag til hvad der så skulle forbedres, og SÅ skulle man da nok liiiige gi den en ekstra skalle til næste gang. Det er det der gør hele forskellen.

Mangler kun 6 kg. for at være i mål

Mette er kun 6 kg fra sit endelige mål:)


I dag mangler jeg "kun" 6 kg for at nå mit endelige mål. Jeg er HELT sikker på, at jeg med Heidis og ikke mindst med min families hjælp - der i den grad har givet mig den frihed der skal til, for at kunne træne og spise som jeg gør - nok skal nå det. Vi har fuldstændig ændret livsstil derhjemme og vi spiser udelukkende den sunde kost i hverdagen og faktisk også i weekenden. Jeg er dem dybt taknemmelig. Skal de "synde" med aftensmaden, gør de det som regel om mandagen, hvor jeg ikke er hjemme, da jeg træner i 3 timer, og så spiser de en pizza eller lign. Det er bare guld værd.

Hilsen Mette 

Mette FØR
Mette FØR
Mette FØR
Mette FØR
Mette FØR
Mette FØR
Mette FØR
Mette FØR
Mette NU
Mette NU