Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Susannes historie

Susanne før en livsstilsændring.

”I januar måned 2011 besluttede jeg mig for at nu skulle det være. Nu skulle jeg af med nogle af alle de mange kilo som jeg havde for meget, så jeg startede et forløb i et andet træningscenter hvor det lykkedes mig at tabe 10 kilo på et halvt år. Men hen over efteråret og vinteren begyndte jeg at tage dem på igen hvilket jeg ikke var helt tilfreds med, så jeg besluttede mig for at efter jul skulle der ske noget. Nu ville jeg af med det overflødige. Så da jeg fik fortalt fra en bekendt, at der var et nyt tiltage i det nye træningscenter som lige var åbnet medio januar, tænkte jeg at det skulle have en chance, så jeg mødte op til intro og besluttede mig for at det skulle have en chance, for det virkede som om at det greb tingene an på en lidt anden måde, og at Heidi selv havde været overvægtig havde også en stor betydning, for hun vidste hvad jeg talte om når jeg fik det svært i forløbet. Det har været en god kamp, for kostplanen er ikke så svær at leve efter, og det er meget hurtigt at der kommer nye opskrifter til, så det når ikke at blive for ensformigt.

13 kg. på 12 uger

På dette billed vejer Susanne 10 kg. mindre end da hun startede på Livsstilsholdet.

I den første periode fulgte jeg kun de spinnings timer der var med Livsstilsholdet, og på det tabte jeg mig 12-13 kilo på de 12 uger forløbet varede. Dette gav så blod på tanden til at følge det næste forløb, hvilket har været godt for mig, for jeg har været ude i et stormvejr under dette forløb hvilket kan ses på vægttabet så det kan blive svært at nå de næste 10 kilo. Lige nu har jeg tabt i alt ca. 17,5 kilo hvilket for mig er fantastisk dejligt. Hvad angår spinnings timerne, så deltager jeg nu på de to timer der er med Livsstilsholdet hver uge men også på to hold som der er i centret, således at en gang om ugen bliver til en dobbelt time hvilket jeg aldrig havde forstillet mig at jeg skulle prøve. Jeg klør på for at nå mit mål der alt i alt hedder at tabe 30-35 kilo, og glæder mig til at nå dette mål sammen med Heidi.

Vægttab på over 17 kg.

Susanne efter et vægttab på ca. 17,5 kg. Klar til at tage til sin søn og svigerdatters bryllup.

En anden ting der kan nævnes som årsag til at gennemføre dette forløb var at min søn skulle giftes her i juli måned 2012, og jeg ville ikke deltage i en kjole som lignede et telt, så jeg var nød til at gøre noget ved vægten, hvis dette ikke skulle være tilfældet.

Jeg er meget glad for at kunne gå til bryllup over 17 kilo lettere, og som sagt ser jeg frem til at tabe endnu flere kilo, og samtidlig være en del af Livsstislholdet.”

Susanne