Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Rikke på 43 år har tabt 28 kg.

Da jeg startede på Livsstilsholdet i september 2014 vejede jeg 28 kg. Mere, end jeg gør den dag i dag. Hvilken ændring i mit liv! Naturligvis rent fysisk, men også mentalt.

  Jeg er en af de mange, som igennem hele mit voksenliv, og dels som barn og ung, har døjet med overvægt. I en cocktail at være rigtig glad for mad, søde sager, gode drikkevarer mv. og aldrig nogensinde at have dyrket motion, blev jeg bare større og større gennem de sidste 6-7 år. Så da jeg faldt over annoncen om Heidis begynderhold i Life Club i Roskilde, og havde fået holdet anbefalet af en bekendt, tænkte jeg, at det kunne være, at det var det, som skulle til. Et program hvor alt var planlagt, struktureret og lagt i ramme for mig og hvor der var en personlig coach, som ville guide, holde øje, skubbe til mig, opmuntre og støtte. For jeg var et sted, hvor jeg havde haft så mange nederlag i forhold til at starte kur og motion, så jeg vidste med mig selv, at der skulle noget "drastisk til". Og drastisk blev det! For efter informationsmødet besluttede jeg mig. Det skulle prøves, og det skulle følges 100 %! Heidis kostplan og Heidis hold. Da jeg allerede efter 1. uge havde tabt mig, blev jeg topmotiveret. Da jeg samtidig følte en stor tilfredshed ved pludselig at bruge min krop, mærke hvordan den lige så stille og roligt, uge efter uge, fik nemmere ved øvelserne og følte mere og mere energi i mig, ja, så var jeg virkelig godt i gang med livsstilsændringen og med at blive mere og mere glad for mig selv.

Jeg har fået meget mere selvtillid

For set i bagspejlet så ændrede mit selvværd sig i takt med, at min vægt og krop ændrede sig.

  Det lyder måske enormt lyserødt og meget nemt, men det har også indimellem været surt og svært og fuld af tanker om prioriteringer og at sige nej, når jeg egentlig har lyst til et ja til nogle lækkerier. Så har jeg prøvet at tænke på, hvor meget jeg gerne ville have mulighed for feks. at kunne købe tøj i mindre størrelser, og hvor godt det er for mig. Både i krop og sind.

Der hvor jeg dog aldrig har vaklet i det her snart 1 1/2 år er i forhold til min motion. Jeg vil næsten sige, at jeg er blevet afhængig! Jeg kan rent faktisk lide at dyrke "stram op", "spinning", "cirkel træning" og "bodytoning".

Jeg ved godt, at jeg selv er meget af drivkraften i alt det her med ny livsstil, men uden Heidis hold (startede med Livsstilsholdet for begyndere, dernæst fortsætter og nu er jeg så såkaldt plusser), og Heidis måde at være på, både når vi er i fuld gang med motionen, men også når vi har vores ugentlige samtale, havde jeg ikke klaret det.

En stor del af min støtte og styrke ligger helt klart også hos min familie: mine børn, min mand, mor og svigerforældre. Opbakning, opmuntring, kærlighed og forståelse har de bidraget med.

Men igen.... Det hele startede med Livsstilsholdet J

Rikke

Rikke FØR

Rikke FØR

Rikke NU

Rikke NU