Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Jeg har fundet ud af, at man godt kan leve et sundt liv, på en fed måde.

Jeg havde levet så usundt, og taget så mange kilo på, at jeg ikke kunne passe nogen af mine bukser, bluser eller noget af mit undertøj mere. Når jeg kiggede mig selv i spejlet, så jeg ikke den livsglade pige mere, som jeg hidtil havde gjort. Det eneste jeg kunne se var en meget ulykkelig pige, der havde et meget stort problem.  Jeg har hele mit liv kæmpet med min vægt. Jeg har prøve mange forskellige hjælpemidler, i håb om at kunne tabe de overflødige kilo og få et sundere liv.
I juni 2012 gik det op for mig, hvor afhængig jeg var af sukkerprodukter. Jeg kunne snildt drikke 4-6 liter Cola på en dag og spise 2 plader chokolade. Faktisk var jeg så afhængig af de produkter at jeg undlod at spise almindelig mad, og i en periode kun indtog Cola og chokolade.


Da jeg hørte om livsstilsholdet, og havde haft en personlig samtale med Heidi, var jeg ikke i tvivl.. Livsstilsholdet, var den eneste måde hvor jeg kunne ændre de ting, jeg altid havde drømt om. Det var en hel ny måde jeg skulle leve på. De redskaber som Heidi giver, er redskaber til at ændre livsstilen, det er ikke ”endnu en slankekur”. Det er et hold hvor alle har samme mål ”At ændre deres livsstil”. Der er INGEN UNDSKYLDNINGER for ikke at deltage på holdet, hvis du for alvor vil stoppe alle former for slankekure, hvis du vil ændre dig og få et nyt liv med gode vaner. Uanset hvilken alder du har, kan livsstilen ændres, og Heidi skal nok sørge for at din motivation kommer frem – Det lover jeg!

Den dag i dag, er jeg ikke i tvivl om at den beslutning jeg tog i august 2012 var den rigtige. De første 4 måneder hvor jeg deltog på ”begynder holdet” tabte jeg mig 11,2 kg. I dag d. 15.04.13 har jeg tabt 16,3 kg. Jeg har fået min livsglæde tilbage, har fået meget mere energi i hverdagen og jeg har fået en ny livsstil! Jeg har lært at det ikke er en skam at sige nej til kage, slik og andre ”sukkerfælder”. Og det bedste af det hele er: jeg har fundet ud af, at man godt kan leve et sundt liv, på en fed måde.


Jeg kan kun takke Heidi for at jeg har opnået dette resultat, som jeg har. Uden hendes støtte, motivation og rigtig gode samtaler, var jeg nok ikke nået så langt på så kort tid! Heidi er en kvinde du bare SKAL opleve, snakke med og ikke mindst have hjælp fra, hvis du ønsker en ny livsstil.

Michelle er 23 år og kommer fra Roskilde.

Se hendes vægttab i tal her fra start til i dag