Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Den bedste beslutning, der ændrede mit liv!

Nina har tabt over 8 kg. ren fedt på under 3 måneder. Det svarer til mere end 32 pakker kærgården, der nu er væk fra kroppen.

Jeg er en ung kvinde på 25 år, som besluttede mig for, at nu ville jeg ændre min livsstil. Jeg var blevet overvægtig og var rigtig ked af det, og jeg har før prøvet en masse forskellige slankekure som ikke virkede.

Jeg søgte på ’livsstilsændring’ på internettet og fandt frem til Heidi, og tænkte ’dét her, det må jeg simpelthen prøve!’. Jeg startede på forløbet, og det er uden tvivl den bedste beslutning jeg nogensinde har taget! Heidi har fuldt ud været der for mig, og hjulpet mig dér hvor jeg allermest havde bruge for det – og hun er der altid til en lille sludder og nogle gode råd på vejen. Man bliver vejledt på bedste måde angående motion og madvaner, og man får gode, lækre og smagfulde opskrifter til at fuldføre sit vægttab med. Derudover træner vi sammen nogle gange om ugen på et lukket hold, hvor alle er i samme båd, hvilket har været fedt, således at vi har noget til fælles – og alder spiller ingen rolle her.

Jeg er nu blevet mere modig og jeg træner derfor også på åbne hold, hvor jeg derigennem også danner nye bekendtskaber. Jeg regner med at fortsætte på næste livsstilshold, så jeg kan få opfyldt det mål jeg har sat mig.

Jeg kan af hele mit hjerte på det varmeste anbefale et livsstilsforløb med Heidi – hun holder hvad hun lover!