Heidi Nielsen

Cheline

19 år med en større selvsikkerhed end før.

Det har stort set altid været mindst en XL eller en større størrelse, som har siddet nogenlunde på mig. Tit er det sket, at jeg har stået i omklædningsrummet sammen med min mor, med tårer i øjnene fordi bukserne ikke kunne komme op over lårene, trøjen har siddet alt for tæt eller bare generelt fordi jeg ikke har kunne passe det. Normalt en glad pige, med det største smil på munden, men inderst inde vidste jeg godt hvad der plagede mig, min vægt! 

Jeg har hele mit liv kæmpet med min vægt og være ude i utallige hjælpe metoder, i håb om at kunne smide de mange kilo. 

Vi hoppede på flere forskellige kure herhjemme, som hjalp de første uger, men derefter kunne man så tage det helt på - overflødig glæde i starten men med et resultat, som ikke havde ændret sig i sidste ende. 

Specielt her inde for de sidste 4-5 år, har vægten taget end drejning. Det har stået på uendelige mange byture med masser af alkohol, usund mad og inge motion, andet end ridning. Derudover tænkte jeg heller ikke lige så meget over, hvad jeg burde spise - i forhold til at jeg altid har været en stor pige. 

Jeg havde i nogle år hørt om livsstilsholdet og har kendt nogle, som har været en del af det i nogle år med en opnåelse af stor vægttab også. Men i en alder af 16 og helt til 19 år, slog det mig ikke, at det ville være en mulighed. Det var først her i Januar, hvor jeg gik og legede med tankerne om en "ny"-mig i en mindre krop, men at jeg var nød til at have én som kunne holde mig i snor, hvis jeg skulle igang med vægttab. Jeg valgte at tage til informationsmøde med min far og da det var slut, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle starte. Noget af det første, som Heidi pointerede var, at dette var IKKE en slankekur, men derimod vejen til en ny og sundere livsstil, som fangede min opmærksomhed med det samme. 

Livsstilsholdet er som sagt et hold, hvor vi alle er startet med samme intention om at ændre på vores livsstil. Der bliver skabt et sammenhold, med masser af støtte fra hinanden på holdet og ikke mindst vores træner Heidi! Det er virkelig her man formår at få motivation samt skabe et "nyt" liv med gode vaner. Ens kampgejst bliver skabt endnu mere end hvad den har været og man får troen på at alt skal nok lykkedes, så længe man kæmper for det.  

Nu står jeg her 3 mdr. senere på "begynder holdet", 14 kg. lettere og et selvværd der er vokset endnu mere end hvad det var før. Ikke mindst en hel del sundere livsstil samt nemmere hverdag. Min livsglæde er størst, mit smil er det sammen men med en helt anden gnist end før. Kampen stopper slet ikke her og jeg har fået mere "blod på tanden" end før. Herved ser jeg selv frem til mange flere stunder, trænings dage med Heidi og ikke mindst livsstilsholdet. 

Kæmpe tak til Heidi for at hjælpe mig til her, hvor jeg står idag og videre frem i min kamp om mit vægttab. Hendes støtte, kampgejst, motivation for os er uundværlig. Den burde ingen være forruden, hvis man mindst ønsker sig en livsstils ændring samt et selvværd alle burde have! 

Mine tanker går tit på: BEDRE SENT END ALDRIG! 

Cheline FØR

Cheline NU