Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Et nyt liv

Tænk engang hvad et lille uskyldigt væddemål kan sætte skub i. 🙂

En morgenstund i starten af december 2014, var jeg til et møde med Chefen på arbejdet.

Han er en frisk ung mand, der ligesom jeg på daværende tidspunkt var blevet en smule kvabset. Han siger så ; hva’ så Lars – er du frisk på en lille udfordring?; . Tja’ siger jeg, ’i den tro det er noget arbejdsrelateret han har gang i’ , hvad har du til mig?.. Så griner han lidt, og siger; Skulle vi ikke se, hvem af os der først kan tabe os 10 kg, inden 1/3-15? – Vi ville begge 2 have godt af det.

Nu er jeg så typen der ikke kan stå for udfordringer, slet ikke når der er tale om æren ved at vinde et væddemål. Så væddemål blev indgået, og de største bøffer efter vinderens valg, blev valgt som ’præmie’.

Jeg skal måske lige nævne, at jeg i 22 år har arbejdet ude og været pænt aktiv fysisk som asfaltarbejder indtil november 2012, hvor jeg blev flyttet på kontor som salgs- & Entrepriseleder.

Lige så længe jeg kan huske tilbage, har kampvægten været på omkring 95 kilo plus minus et par kilo, og har næsten kunnet spise, hvad jeg havde lyst til.

Ved flyttet til kontoret fortsatte dette indtag af burgere- Pizzaer og andet godt købemad – ’ det er nu lidt lettere, med de arbejdstider’ trøstede jeg mig med.

Det gjorde så også at jeg på de 2 år, jeg havde været på kontor, tog voldsomt på, og i starten af december 2014, var vægten oppe på 111,7 kilo.

Ved en reception for en kollega, talte jeg med en af mine andre kollegaer, og fortalte om væddemålet, og om hvor stort et ønske jeg havde om at blive mindre igen. Ingen energi, træthed, falden i søvn på sofaen hver aften og lidt forhøjet blodtryk….. Jeg gad det bare ikke mere!!.

Om aftenen efter receptionen, ringede min firmatelefon, og kollegaen fra receptionen var i den anden ende. ’ Lars hør her- du skal da starte på Livsstilsholdet! (– der går hun også som ’fortsætter )’’ – Skal jeg det siger jeg så – ’ ja, der er god træning, der er god atmosfære, der er kostvejledning, der er forpligtelser i form af ugentlige vejninger, og bedst af alt – der er en helt vildt god træner i Heidi’.

Tænke- tænke, og et par dage efter havde jeg fået kontakt til Heidi, der heldigvis havde plads til ’lille’ mig.

Jeg skulle så starte 5/1-2015, og gik så småt i gang med ændring af madvanerne, og da dagen kom, hvor jeg skulle på vægten for første gang, endte måleren på 106,7 kilo.

Så var det ellers bare i gang, med træning 3 gange om ugen. Spinning, stram op og cirkeltræning. Det var helt vildt hårdt, men resultater i positiv retning gennem ugerne, motiverende kom’så’er fra Heidi og skulderklap fra mine med-livsstilsholdsdeltagere, fik lysten og energien frem, godt flankeret af fremragende kostvejledning og lækre sunde madretter.

Lysten og energien har nu taget over, og jeg er begyndt at træne ekstra, uden for Livsstilsholdet. Det giver mig så meget, hele denne ændring af madvaner, motionsvaner, i det hele taget Livsstilen.

I tilgift har jeg fået de bedste venner og veninder fra holdet, der bakker totalt op omkring ens udvikling, lige som jeg gør til dem – Sammenholdet og troen på at det nok skal lykkedes – lige netop for dig, gør helt sikkert halvdelen af ’arbejdet’.

Slutteligt, kan jeg på det kraftigste, anbefale deltagelse på Livsstilsholdet. Ikke blot til vægttab, men også hvis du trænger til opbygning af dine muskler – Heidi er bare go’ til det hele! Super inspirerende, motiverende i og med hun selv har ’været turen igennem’ Hatten af for hende, og stort tak!

Nu er nogen måske nysgerrige, omkring min vægt i dag : 85,9 kilo.

20,8 kilo i forbindelse med Livsstilsholdet, totalt vægttab siden 18/12-2014 er 25,8 kilo.

Har kun 2 ting at sige : Tak til alle der støtter op om mig OG – Kom frisk i gang, det gør kun ondt mens du træner – de sidste 23 timer i døgnet har du det helt fantastisk.

PS: Vandt selvfølgelig væddemålet- i starten af februar 🙂

Lars – Hold Februar 2015.