Livsstilsholdet

NYT Livsstilshold starter lørdag d. 1.9 2018

Jeg starter næste Livsstilshold lørdag d. 1.9 2018. Den første dag afholder jeg kostforedrag. Det foregår om lørdagen kl. 13.30 - 15.00. Inden foredraget får deltagerne tilsendt alt materialet på mail. 

Selve træningen starter mandag d. 3.9 2018. Vi starter langsomt op, så ALLE kan få en god oplevelse fra begyndelsen af. Den første time er en Spinning time. Her vil jeg gennemgå indstilling af cyklen, den rette køretekning mv. Om torsdagen træner vi Stram Op. Timen vil være en blanding af konditionstrænng og opstramning/styrketræning. Og endelig om lørdagen står træningen på Cirkeltræning. Så det er 3 forskellige træningsformer i løbet af ugen:) 

Både mænd og kvinder kan deltage på holdet. Og man er velkommen uanset om man er 15 år eller 75, og om man skal tabe 2 kg eller 50 kg. Jeg lover, at der er plads til ALLE. Det er ikke et dicideret slankehold, det er et LIVSSTILSHOLD! 

Se træningstider her

Se forløb her

Se priser her

Du er hjertelig velkommen til at sende en mail til mig på heidi@livsstilsholdet.dk med din tilmelding, så er du sikret en plads! Du har også mulighed for at deltage i et af de 2 gratis og uforpligtede informationsmøder, jeg afholder inden opstart. Infomøder

HVis du har nogle spørgsmål til Livsstilsholdet, så kontakt mig endelig:) 

Kontakt

Vi ses på det næste Livsstilshold. 

Sommerhilsner

Heidi