Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Sundhed skal være sjovt og nemt!

Kosten er basseret på "De nye 10 kostråd". Det er 10 kostråd der er udarbejdet af sundhedsstyrelsen. Det er kostråd alle i din familie kan følge, så du skal ikke lave flere forskellige retter. Maden skal ikke måles eller vejes, vi spiser til vi er mætte. Det handler om at sætte kosten sammen på den rigtige måde, spise det rigtige og spise mange måltider om dagen.

Du kan sagtens være med selvom du måske er kræsen, eller der er noget, du ikke kan tåle. Dette får du en snak om, med din livsstilscoach til den første samtale.

Forskellige liv og forskellige mennesker

Der er ikke nogen af os der er ens. Nogle er unge andre er ældre. Nogle skal tabe sig 5 kg. andre 40 kg. Nogle er arbejdsløse andre er direktører. Nogle har sukkersyge andre har en dårlig ryg.

Din personlige livsstilscoach vejleder DIG udfra hvem du er.

Slankemanualen er fyldt med gode råd og vejledninger til dit vægttabsforløb. Foruden slankemanualen har du mulighed for at få udarbejdet en personlig kostplan.

Ikke forbud – men muligheder

Det handler om at vælge til - og vælge fra. Hvis man hele tiden siger "nej" til sig selv, så bliver det meget svært at tabe sig og holde vægten. På Livsstilsholdet lærer du, hvad der er godt at vælge til og hvad der er bedst at vælge fra. Du lærer også at kontrollere din trang til søde sager samt have fokus på at få en sundere livsstil.