Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Slankehold / Livsstilshold

Nogen kalder det Slankeholdet andre kalder det Livsstilsholdet. Uanset hvad du kalder det, så er det vigtigt at have for øje, at det ikke er en slankekur du kommer til at følge. Det er derimod en livsstilsændring. En ændring i din livsstil der gør at du taber dig, gør at du kommer i god form og gør at du får meget mere overskud og energi i hverdagen. Samtidig er holdet meget mere end det, vi lægger også vægt på det sociale. Det skal være et hyggeligt og rart sted at komme, et sted man kommer af lyst og ikke af tvang eller pligt.

Kender du følelsen?

Du har et brændende ønske om at tabe dig, føle dig bedre tilpas i din krop, leve sundere og få mere energi i din hverdag, men du har svært ved at komme i gang? Så er Slankeholdet / Livsstilsholdet noget for dig!

”I kraft af mine uddannelser, erhvervserfaring og personlige erfaring ved jeg præcis hvad det vil sige at have et brændende ønske om at tabe sig. Jeg er klar til at hjælpe DIG”

Hvis du skal tabe dig 5 kg, 40 kg eller ønsker et øget overskud i hverdagen samt et sundere liv, er du lige velkommen på holdet. Alle kan få hjælp, støtte og opbakning under hele forløbet.