Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Start - Midtvejs - Slut

Alle deltagere tilbydet som minimun 3 samtaler. En startsamtale, en midtvejssamtale og en slutsamtale. Derudover kommer de "løse" samtaler hvor vi taler om hvis der er opstået nogle forhindringer eller kommer nogle udfordriger undervejs i forløbet. Der er IKKE et begrænset antal samtaler. ALLE bliver støttet hele vejen fra start til slut. Og det gælder alle, både dig der skal tabe 5 kg. men også dig der skal tabe 40 kg. Uanset om du skal tabe lidt eller meget, vil du få støtte og hjælp hele vejen. Holdet er for ALLE og alle bliver en del af gruppen.

Til startsamtaler får du udleveret din slankemanual og vi taler om hvordan du kommer bedst igang. Det er også her vi sætter mål. Vi sætter et realistisk mål. Det er vigtigt, at det du taber dig, er væk for altid. Der findes en masse "lynkure", men ofte tager man det hele på igen. På Livsstilsholdet taber deltagerne sig 1 kg. om ugen i snit. Det er fedt der bliver tabt, ikke muskler og væske.

Midtvejssamtalen er ment som en opfølgningssamtale. Du får ny kostplan og får udleveret en masse opskrifter.

Sidst i forløbet afholdes slutsamtalen. Her kigger vi sammen på, om du har nået dit mål. Vi ligger også sammen en plan for dit videre forløb. Skal du fortsætte på et fortsætterhold, træne på andre hold i centret eller noget helt andet.