Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Alle kan deltage

Kallas, Per og Poul fra Livsstilsholdet. Holdet er både for mænd og kvinder.

Der er både et begynderhold, et fortsætterhold og et Fortsætter Plus hold. Fælles for dem alle er at hvert hold har en time hver i holdsalen, en time hver i spinningsalen samt en fælles time i den store holdsal hvor der er Easy Line maskiner. Alle kan være med både mænd og kvinder.

Træningen bliver tilrettelagt målgrupen

Her er yngste og ældste medlem på holdet (forår 2015) Thea på 17 år, og Inger på 72 år. (Billedet er taget, efter de har tabt sig rigtig flot)

Vi tager det stille og roligt på begynderholdet i starten. På den første time på cyklerne handler det mest om at indstille cyklen korrekt og lære at sidde på den rigtige måde. Der er ingen der er for store eller for svage til at deltage!!

Holdsal

Holdsalen er på over 100 kvadratmeter. Vi træner konditionstræning og opstramning. Det er træning hvor du vil opleve at din kondition bliver forbedret og du får en stærkere mave og ryg.

Spinningsal

Der er over 30 cykler i spinningsalen. Der er god udsugning i salen og endvidere er der mulighed for at træne med puls. Træningen er meget effektiv for at forbedre konditionen og øge fedtforbrændingen. Der er ingen belastning på hverken ankler, knæ, ryg, nakke eller skuldre.

Easy Line maskiner

Super sjov, god og effektiv træning. Og det er ikke svært! Man bestemmer selv intensiteten og yder så meget man kan hver især. Træningen er særdeles god til folk der gerne vil tabe sig samt til ældre eller dem der er i rigtig dårlig form.

Cirkeltræning med Livsstilsholdet

Cirkeltræning med Livsstilsholdet

Cirkeltræning med Livsstilsholdet